А ще кажуть, що чудес не буває! – Комунальна установа Маловільшанської сільської ради «Маловільшанський інклюзивно-ресурсний центр»

А ще кажуть, що чудес не буває!

У рамках проєкту « Чарівна скринька святого Миколая 2021» адміністрацією Маловільшанського ІРЦ було організовано незвичайне казкове дійство, до якого долучилися юні актори зразкового лялькового театру «Фантазія» ЦПО «Соняшник».
Лялькова вистава «Йде до діток Миколай» допомогла кожному дізнатися більше про добрі вчинки святого Миколая. Повчальна історія про перемогу добра над злом вчить дітей бути чуйними та чемними. Чортик з добрим серцем і душею активно веселив та розважав дітей. Позитивним емоціям, захвату не було меж, здавалося, що чудо таки сталося, коли ми дивилися в щасливі очі дітей.
Цей день для кожного з нас дійсно є особливим, адже він сповнений очікуванням справжніх чудес та здійсненням найзаповітніших мрій і бажань. Микола Чудотворець прославився своєю добротою, чуйністю і допомогою нужденним. Тому день святого Миколая – це свято віри, світла і добра, свято, яке виховує культурні цінності, вчить милосердю, великодушності і любові до оточуючих людей.
Яке ж свято без подарунків?
Батьки та педагоги щиро вдячні за подарунки, які подарували нашим діткам сільський голова Юрій ДРОБОВИЧ та начальник відділу освіти Людмила БУГАЄНКО.