Мрії збуваються – Комунальна установа Маловільшанської сільської ради «Маловільшанський інклюзивно-ресурсний центр»

Мрії збуваються

 

9 грудня 2022 року за ініціативи та фінансування Маловільшанського сільського голови Юрія ДРОБОВИЧА здійснені ремонтні роботи в новому приміщенні інклюзивно-ресурсного центру, відповідно до норм архітектурної доступності та безбар’єрності для осіб з особливими освітніми потребами. Наші вихованці будуть займатися психологічним розвантаженням вже в новій темній сенсорній кімнаті.Фізична реабілітація дітей з особливими освітніми потребами буде проводитися в оновленому залі ЛФК.Також в світлих, нових кабінетах фахівців ІРЦ (практичного психолога, вчителя-логопеда та вчителя-дефектолога) будуть проводитися індивідуальні та групові корекційно-розвиткові заняття.
На відкриття Центру були запрошені діти, батьки, педагогічні працівники. Діти з задоволенням гралися в рухливі ігри, переглянули ляльковий театр та отримали смаколики від лисички за активність. Батьки, гості мали можливість оглянути приміщення та отримати відповіді на всі питання, які їх цікавили. Після привітань та подяк відбулося урочисте перетинання стрічки Юрієм ДРОБОВИЧЕМ та Людмилою БУГАЄНКО.
Безмежно вдячні фахівці Центру, батьки та діти. Адже приміщення Центру перетворилося у затишний заклад, який покликаний допомагати нашим маленький громадянам на шляху становлення своєї особистості, сприяти розвитку та самовдосконаленню кожної дитини, незалежно від її освітніх потреб.