«Навчаємося з радістю: компенсаторне навчання дітей з порушеннями розумового розвитку» Навчально-методичний посібник /А. Василенко-ван де Рей, Н.І. Ліщук, Н.В. Морозова, О.В. Папета, П.М. Піддубна/За редакцією Ліщук Н.І. – Комунальна установа Маловільшанської сільської ради «Маловільшанський інклюзивно-ресурсний центр»

«Навчаємося з радістю: компенсаторне навчання дітей з порушеннями розумового розвитку» Навчально-методичний посібник /А. Василенко-ван де Рей, Н.І. Ліщук, Н.В. Морозова, О.В. Папета, П.М. Піддубна/За редакцією Ліщук Н.І.

Вчителям (вихователям), які працюють з дітьми з ООП, та їх асистентам пропонуємо ознайомитись з матеріалами навчально-методичного посібника «Навчаємося з радістю: компенсаторне навчання дітей з порушеннями розумового розвитку» за редакцією Ліщук Н.І.. Посібник адресовано тим, хто переймається проблемами навчання та соціалізації дітей з порушеннями розумового розвитку, дітей із синдромом Дауна, дітей з комплексними порушеннями психофізичного розвитку. Посібник розміщено у вертикальному меню в розділі “Асистентам вчителів (вихователів)”.
Щоб переглянути посібник, зайдіть за посиланням нижче.
20521_Navchaemosya_z_radistyu_kompensatorne_navchannya_d